Empreses 4.0

Un espai únic per donar suport a starups i empreses en innovació, tecnologia i making. En FabLab Terrassa tenim les principals màquines de fabricació digital per realitzar prototips. Utilitza les impressores 3D, la talladora làser, la fresadora digital, la talladora vinil i la CNC de gran format.

Contacte

Aprèn a fer prototips amb les tècniques de fabricació digital, trucs, elecció del procés correcte, prototips funcionals, formals, ergonòmics. Curs personalitzat, adaptem la intensitat horària i continguts.

Aprèn a utilitzar les màquines de fabricació digital! Scanner 3D, impressora 3D, fresadora d’escriptori, fresadora de gran format, plotter de tall, talladora de foam. Consulta el calendari de workshops

Aprèn a programar a la plataforma de arduino i realitza projectes amb els seus diferents components. Utilitza els diferents sensors i actuadors inclosos en el curs. Tastet o nivells bàsic, mitjà i avançat.

Realitzem activitats de team building tecnològic, muntaran els robots per equips, programaran i dissenyaran una estratègia en equip per complir la missió! No cal tenir coneixements previs.

Després de realitzar aquest curs podràs venir a prototipar al FabLab i utilitzar les màquines del taller. Utilitzar l’espai del taller i les seves eines no té cost, només pagaràs per l’ús de les màquines de fabricació digital, t’assessorarem durant el procés.

Contacta

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>