Empreses 4.0

La indústria 4.0 és aquí i nosaltres sabem de Rapid Prototyping. FabLab terrassa es un espai únic per donar suport a starups i empreses en innovació, tecnologia i making. En FabLab Terrassa tenim les principals màquines de fabricació digital per realitzar prototips i utillatges per a la indústria. sol·liciti el servei de impressió 3D, la tall làser, fresat digital, tall de vinil i fresat con CNC de gran format. Ens pot visitar i li assessorarem en la millor solució per a les seves necessitats

Contacte

Aprèn a fer prototips amb les tècniques de fabricació digital, trucs, elecció del procés correcte, prototips funcionals, formals, ergonòmics. Curs personalitzat, adaptem la intensitat horària i continguts.

Aprèn a utilitzar les màquines de fabricació digital! Scanner 3D, impressora 3D, fresadora d’escriptori, fresadora de gran format, plotter de tall, talladora de foam. Consulta el calendari de workshops

Aprèn a programar a la plataforma de arduino i realitza projectes amb els seus diferents components. Utilitza els diferents sensors i actuadors inclosos en el curs. Tastet o nivells bàsic, mitjà i avançat.

Realitzem activitats de team building tecnològic, muntaran els robots per equips, programaran i dissenyaran una estratègia en equip per complir la missió! No cal tenir coneixements previs.

Després de realitzar aquest curs podràs venir a prototipar al FabLab i utilitzar les màquines del taller. Utilitzar l’espai del taller i les seves eines no té cost, només pagaràs per l’ús de les màquines de fabricació digital, t’assessorarem durant el procés.

Contacta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *