FabLab Terrassa

Posem a l’abast de qualsevol ciutadà (estudiants, makers, startups, universitaris, emprenedors, etc) eines de fabricació digital que permetin experimentar i desenvolupar projectes: impressores 3d, talladores làser , fresadores CNC, equips d’electrònica, etc.

Actualment estem vivint una autèntica revolució tecnològica que suposa un canvi de paradigma en la forma d’abordar la fabricació. Gràcies a les noves tecnologies avui en dia podem fer realitat projectes que anys enrere no haurien arribat a materialitzar-se per les dificultats tècniques i econòmiques que suposava produir a petita escala. Des del FabLab Terrassa volem acostar tota aquesta tecnologia al ciutadà creant un espai obert a qualsevol ciutadà amb idees i ganes de compartir i aprendre. FabLab Terrassa vol ser una incubadora d’emprenedors propocionant l’ecosistema adequat per a la gestació i desenvolupament d’idees, i donant suport a qualsevol projecte desenvolupat al FabLab.

FabLab Terrassa és també un espai de difusió de tota aquesta nova tecnologia, i per això organitzarem tallers, xerrades i cursos de formació dirigits a individus de diferents àmbits i edats, i que abordaran diverses temàtiques al voltant de la fabricació digital, desenvolupament d’aplicacions OpenSource, el moviment global cap a les Smart Cities, Indústria 4.0 i generació de la cultura emprenedora.

COL·LABORA AMB NOSALTRES

esqueme asociatiu-cat