Formulari d’inscripció activitats extraescolars

Fabkids-learning-by-making-1024x118  

Nom (obligatori)

Cognom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon de contacte (obligatori)

Nom participant (obligatori)

Cognom participant (obligatori)

Data de naixement (obligatori)

Escola o Institut on estudies (obligatori)

Dia de preferència
>
Dilluns
Dimarts

observacions i preguntes

Autorització d'ús d'imatges dels infants

Atès que el dret de la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la direcció de FABLAB TERRASSA demana el consentiment de la família per tal de poder publicar imatges on apareguin les seves filles o fills i hi siguin clarament identificables.

SI autorizo
NO autorizo

a FabLab Terrassa a que es faci un ús de caràcter pedagògic i de promoció de les activitats que en aquest taller es realitzen de les imatges realitzades en activitats relatives a l'actividad extraescolar FabKids.

-----------------------


Prement "enviar" fas automàticament la reserva, i en breu rebràs per mail la confirmació i les instruccions per efectuar el pagament.

Horari

  • De 17:30 a 19:30 en un dia setmanal a convenir (dilluns / dimarts )

Calendari

  • Data d’inici: dilluns 5 d’octubre de 2020
  • Data de finalització: dimarts 15 de juny de 2020

Lloc on es realitza uni_terrassa-web-300 plano-acceso-sala FabLab Terrassa (C.Colom, 1–Escola d’Enginyeria de Terrassa- Edifici TR1– Planta 0)

Preus

  • Quota mensual: 67€ per alumne, per dues hores lectives setmanals. (32 sessions curs complet)
  • Inscripció i quota anual pel material: 45€, que s’abonaran abans d’iniciar el curs per tal de formalitzar la inscripció.

Material

  • És necessari que cada nen porti un ordinador portátil amb capacitat suficient per suportar programes de disseny en 3D. Al llarg del curs es treballaran diferents projectes. La quota de material cubrirà el material necessari per la majoria de projectes però sí hi haurà certs projectes pels quals hi haurà un cost extra de material associat. Informarem al respecte abans d’iniciar cada projecte.

Mínim d’alumnes per poder realitzar l’activitat:

  • Les 12 places s’assignaran per ordre d’inscripció. Si estàs interessat en participar a les extraescolars de FabKids Terrassa et recomanem que ens ho confirmis el més aviat possible per tal de garantir la plaça.

Contacta amb nosaltres

 : 646 660 530

 : fabkids@fablabterrassa.org