Summer Camp

Tria els casals que més t’interessin.

Organitzem activitats diferents cada setmana, de manera que et pots apuntar a més d’una.

Del 29 de juny al 3 de juliol

Del 7 al 10 de juliol

Del 13 al 17 de juliol

fab-kidsFabKids ofereix 2 programes molt divertits al voltant de la fabricació digital: un centrat en la música,  i l’altre en la gastronomia.

Music Factory

Al programa “Music Factory” fabricarem els nostres propis instruments que dissenyarem amb 123D design i tallarem amb la talladora làser. Després aprendrem a programar amb Scratch, i controlarem plaques d’Arduino per aconseguir que els instruments sonin.

arduino-sounds2

Cookie Factory

Al taller “Cookie Factory” dissenyarem motlles per galetes personalitzats amb 123D design. Després els imprimirem amb la impressora 3D per acabar fent les nostres galetes, i finalment inventarem un vídeo-joc basat en temes culinaris i altres sorpreses.

molde galleta

Només en poques setmanes molt divertides els nostres makers aprendran de forma lúdica conceptes de disseny 3D,  impressió 3D, tall làser, programació i conceptes bàsics d’electrònica.

Inscripció

fab-teensFabTeens ofereix 2 programes diferents però complementaris alhora: una petita introducció a la fabricació digital a través d’un projecte de robòtica, i un altre programa que consisteix a crear una Movie.

Machine Factory

Amb el programa FabTeens els nostres makers aprendran l’ús de les noves tecnologies per a la fabricació, buscant aplicacions en projectes concrets. El modelatge 3D, imprimir 3D, el tall làser, l’electrònica, i la programació permeten fabricar qualsevol cosa. L’únic límit és un mateix. En aquests tallers els makers adquiriran els coneixements que els permetran donar ales a la seva imaginació, i estimularem la creativitat individual i la del grup. Al llarg del casal de robòtica formarem equips per desenvolupar artefactes que resolguin les grans necessitats de la humanitat, o que aportin una solució a un problema que encara no existeix pel simple fet de divertir-nos sense adonar-nos que estem aprenent.

lamp

Movie Factory

Tots tenim al nostre abast algun aparell que permet filmar; a l’ordinador de casa potser no som conscients però tenim eines per fer un muntatge, i amb només uns “clics” un públic amb milions d’espectadors esperant per veure les nostres obres. Ara bé, l’accés a aquesta tecnologia no ens converteix en un Steven Speilberg a punt de ser famós. El nostre equip format per professionals del setè art ens guiarà perquè entenguem que una pel·lícula no és una seqüència d’imatges sense sentit ni atractiu sinó una història que captiva, explica, emociona o diverteix. En aquest curs d’introducció es treballarà el guió, la llum, el so, l’enregistrament, el muntatge, la producció i tots els coneixements que intervenen a l’hora de crear una història que es pugui projectar.

smartphone.shutterstock_68514757

Inscripció

Horaris i preus

Horari de matí -> 9:00-13:00 hores

  • Setmana 1: 185€
  • Setmana 2: 160€
  • Setmana 3: 185€
  • Servei d’acollida de 8:30-9:00 i de 13:00-14:00: 25€.

Descomptes

  • Germans 10%
  • 2ª setmana 5%.

Per poder oferir els tallers que millor corresponen als teus interessos necessitem que responguis a una petita enquesta:

Indica’ns els teus interessos

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share!