Workshops FabKIDS

Fabkids learning by making

Hem dissenyat una varietat de tallers adaptats a cada edat. Tots aquests tallers s’incorporen als casals d’estiu i extraescolars que organitzem segons una metodologia basada en el “learning by making.

Modelat en 3D

3Dmodeling_01

La impressió 3D pot ser descrita com la materialització de bits d’informació en àtoms de matèria. Però els dissenys primer s’han de crear a l’equip.

Els nostres makers aprendran les bases del programari de disseny 3D i crearan els seus propis dissenys.

Impressió 3D

3Dprint_01

La impressora 3D pot ser fascinant per observar com es generen lentament, capa sobre capa, els objectes que s’han creat a l’ordinador.

Els nostres makers seran capaços de transformar objectes de la seva imaginació en objectes físics del món real que es podran endur a casa.

Tall làser 2D

LaserCutting_01

La talladora làser pot gravar i tallar una àmplia gamma de materials.

Els nostres makers aprendran la manera de pilotar la màquina per tal de tallar les peces en 2D i després aprendran com acoblar elements 2D individuals per formar estructures 3D.

 

Robòtica y Arduino

Arduino_01

Després d’una fantàstica experiència d’aprenentatge per a entendre com arribar d’una idea a una descripció computada i més tard a un objecte físic, què tal si donem vida a aquests objectes?

Els nostres makers aprendran l’electrònica bàsica i la programació amb Arduino © per tal d’animar les seves creacions

Programación en SCRATCH

Scratch_02

Scratch és un llenguatge de programació desenvolupat per professors del MIT, i dirigit a nens en edat escolar. Scratch permet la creació d’històries interactives, jocs i animacions i més.

Els estudiants es familiaritzen amb el concepte de programació, i aprenen a pensar de manera creativa, a raonar de forma sistemàtica i a treballar col·laborativament.

 

Emmotllat i fundició

MoldingCasting_01

Pròximament!

La impressió 3D permet la fabricació d’objectes únics sense limitació de formes. En alguns casos però és preferible recórrer a altres sistemes de fabricació digital. Amb la fabricació de motlles és possible fabricar peces en grans sèries i en una gran varietat de materials.

Film making

FilmMaking_01

Pròximament!

De la GoPro a Youtube.

Els nostres makers aprendran  a explicar una història amb imatges.