Vine a Fabricar

FabLab Terrassa és un espai de treball col•laboratiu dirigit especialment a usuaris amb perfils vinculats a la fabricació digital. Si necessites un espai on crear i provar els teus prototips, si no disposes de les eines necessàries per treballar en les teves idees, si treballes a casa i et falta lloc per posar les teves maquetes el FabLab és el teu lloc.

EL FabLab Terrassa és una plataforma de creació per a estudiants, professors, professionals, emprenedors, artesans i tots aquells amb curiositat i interès en la fabricació digital. T’oferim un espai equipat amb màquines de fabricació digital (impressores 3D, CNC làser, fresadora, laboratori d’electrònica, etc) i tecnologies per a la producció d’objectes, prototips, eines, dispositius electrònics i el desenvolupament de productes i projectes creatius i tecnològics de particulars, empresa privada i organismes institucionals.

FabLab Terrassa no és únicament un espai amb màquines per fabricar objectes. Es tracta d’un lloc on interactuar a diari amb emprenedors socials, comunicadors o makers, generant sinergies entre els diferents oficis o professions, generant continguts, posant en pràctica idees innovadores, i estimulant i dinamitzant la seva implementació mitjançant la col·laboració i l’intercanvi de coneixement.

Des del FabLab Terrassa s’impulsaran projectes enfocats a donar resposta a problemàtiques existents a la nostra ciutat (smart cities) i per fer-ho possible buscarem la col·laboració amb entitats institucionals i acadèmiques. Un dels principals objectius del FabLab Terrassa és proporcionar les condicions necessàries perquè els nostres usuaris puguin convertir-se en emprenedors capaços de portar a terme el seu projecte empresarial. Per això oferim orientació en la creació de la startup, en la cerca de finançament i assessorament en funció de les seves necessitats a través de la xarxa de col·laboradors externs o empreses vinculades i el know-how de l’equip del taller.

En FabLab Terrassa t’oferim per al teu ús dins del taller diverses eines elèctriques i manuals així com a equipament d’electrònica. A més pots sol·licitar els serveis de fabricació digital. Tot en un mateix espai!

Horari FabLab